Aller au contenu principal

KONTSERNI TEGEVJUHI SÕNUM

Head kolleegid,

Turbulentses makromajanduslikus keskkonnas püsib Saint-Gobain kursil ja näitab jätkuvalt üles tugevat vastupidavust. Meie edu väljakutsetega toimetulekul annab tunnistust meie meeskondade pühendumusest, meie juhtpositsiooni tugevusest jätkusuutlikus ehituses ja meie strateegia tugevusest, mis on keskendunud positiivse mõjuga uuenduslike lahenduste väljatöötamisele ning mida toetab dünaamiline innovatsiooni- ja investeerimispoliitika majanduskasvu nimel. 2023. aasta oli meie kontserni jaoks järjekordne edukas aasta nii rahalises kui ka laiemas mõttes. Lubage mul veel kord teid õnnitleda ja teid selle eest tänada!

37. grupi säästukava (PEG) annab teile võimaluse osaleda meie edus grupi aktsionärina. Märkimisperiood on 11. märtsist kuni 25. märtsini 2024. Pakkumise üksikasjad leiate sellel saidil olevatest dokumentidest.

2023. aastal kasutas seda võimalust üle 50 000 Saint-Gobaini töötaja. Grupi töötajatele kuulub nüüd umbes 9% meie kapitalist ja nad on ühiselt suurimad aktsionärid. Seega on neil oluline roll meie pikaajaliste strateegiliste eesmärkide saavutamisel. 

Sel aastal on PEG saadaval 53 riigis. 20% allahindlusega võrdlushinnast saate omandada Saint-Gobaini aktsiaid soodsatel tingimustel otse või töötajate osalusfondi kaudu. Seega saate grupi juhtimisele kaasa aidata töötajate esindaja kaudu, kes esindab teid juhatuses, ja kasutades oma hääleõigust korralisel üldkoosolekul.

Täname Teid juba ette usalduse eest. 

Parimate soovidega,

Benoit Bazin Saint-Gobain Groupi tegevjuht

Back to top