Aller au contenu principal

ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ CEO ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε ένα ταραχώδες μακροοικονομικό περιβάλλον, η Saint-Gobain παραμένει στην πορεία και συνεχίζει να επιδεικνύει ισχυρή ανθεκτικότητα. Η επιτυχία μας στην αντιμετώπιση των προκλήσεων μαρτυρά τη δέσμευση των ομάδων μας, τη δύναμη της ηγεσίας μας στη βιώσιμη κατασκευή και τη σταθερότητα της στρατηγικής μας, που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων με θετικό αντίκτυπο και στηρίζεται σε μία δυναμική πολιτκή καινοτομίας και επενδύσεων για ανάπτυξη. Το 2023 ήταν μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά για τον Όμιλό μας τόσο σε οικονομικό όσο και σε εξωοικονομικό επίπεδο. Για άλλη μια φορά, επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για αυτό! 

Το 37ο Αποταμιευτικό Πρόγραμμα του Ομίλου (PEG) σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε μερίδιο στην επιτυχία μας ως μέτοχος του Ομίλου. Η περίοδος εγγραφής είναι από τις 11 Μαρτίου έως τις 25 Μαρτίου 2024. Θα βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με την προσφορά στα έγγραφα που είναι διαθέσιμα σε αυτόν τον ιστότοπο. 

Το 2023, περισσότεροι από 50.000 από εσάς αδράξατε αυτήν την ευκαιρία. Μαζί, οι εργαζόμενοι του Ομίλου κατέχουν πλέον περίπου το 9% του κεφαλαίου μας και είναι συλλογικά ο μεγαλύτερος μέτοχος. Ως εκ τούτου, αυτοί διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στρατηγικών μας στόχων. 

Φέτος, το PEG προσφέρεται σε 53 χώρες. Με έκπτωση 20% στην τιμή αναφοράς, μπορείτε να αποκτήσετε μετοχές της Saint-Gobain υπό ευνοϊκούς όρους, απευθείας ή μέσω ενός Μετοχικού Ταμείου Εργαζομένων. Έτσι, μπορείτε να συμβάλλετε στην κατεύθυνση του Ομίλου μέσω του Διευθυντή που σας εκπροσωπεί στο Διοικητικό Συμβούλιο και ασκώντας τα δικαιώματα ψήφου σας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη που ακόμα περισσότεροι από εσάς θα δείξετε στον Όμιλό μας φέτος,

Με θερμούς χαιρετιμούς,

Benoit Bazin 
Chief Executive Officer of Saint-Gobain Group

Back to top