Aller au contenu principal

ΜΕΙΩΣΗ

Μείωση θα γίνει εφόσον ο συνολικός αριθμός αιτούμενων μετοχών είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των προς διάθεση μετοχών (6.5 εκατομμύρια μετοχές).

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΕΙΩΣΗ?

Εάν ο συνολικός αριθμός μετοχών που ζητήθηκαν για τη διαδικασία εγγραφής PEG 2024 είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των διαθέσιμων μετοχών, τα αιτήματα θα μειωθούν και ενδέχεται να μην μπορείτε να λάβετε το ποσό που είχατε ζητήσει.

Η μείωση των αιτήσεων αγοράς μετοχών Αμοιβαίων Κεφαλαίων θα γίνεται ως εξής:

1) Ο συνολικός αριθμός των προσφερόμενων μετοχών θα διαιρεθεί με το συνολικό αριθμό των αιτούμενων για αγορά για τον καθορισμό της "μη μειώσιμης μέσης συνδρομής".

2) Το μέρος της αίτησης συνδρομής σε μετοχές Αμοιβαίων Κεφαλαίων που είναι μικρότερο ή ίσο με τη "μη μειώσιμη μέση συνδρομή" θα απoδίδεται πλήρως.

3) Το μέρος της αίτησης συνδρομής σε μετοχές Αμοιβαίων Κεφαλαίων που είναι μεγαλύτερο από τη «μη μειώσιμη μέση συνδρομή» θα μειώνεται με βάση έναν ενιαίο συντελεστή κατά τέτοιο τρόπο ώστε το σύνολο όλων των αιτήσεων συνδρομής σε μετοχές να μην υπερβαίνει τον συνολικό αριθμό των προσφερόμενων μετοχών.

ΕΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΟΥ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΜΕΙΩΣΗ?

Για κάθε συνδρομητή, η μείωση θα εφαρμοστεί κατά σειρά προτεραιότητας σε επόμενες αντιστοιχισμένες ή μη αντιστοιχισμένες πληρωμές με χρέωση τραπεζικού λογαριασμού ή/και χρηματοδότηση με προκαταβολή μισθού. 

Στη συνέχεια, τα μειωμένα ποσά θα εφαρμοστούν στις υπό αμφισβήτηση πληρωμές και θα διανεμηθούν αναλογικά σύμφωνα με το αρχικό αίτημα του δικαιούχου, κατά τρόπον ώστε το ποσό της αύξησης κεφαλαίου να είναι τουλάχιστον ίσο με το ποσό που ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της Saint-Gobain. 

Εάν το ποσό της πραγματικής αίτησης του Δικαιούχου για συνδρομή στην αγορά μετοχών Αμοιβαίων Κεφαλαίων με εθελοντική πληρωμή χρηματοδοτείται μέσω «προκαταβολής μισθού» και «χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού», η μείωση θα κατανέμεται στην ίδια αναλογία με την αίτηση του Δικαιούχου.

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΑΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ?

Μόνο το μειωμένο ποσό της πληρωμής με χρέωση τραπεζικού λογαριασμού θα χρεώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό του Δικαιούχου. 

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΟΥ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΟΥ?

Μόνο το μειωμένο ποσό της πληρωμής με προκαταβολή μισθού θα χρεωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΙΩΣΗΣ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΟΥ?

Το μειωμένο ποσό μετά τον υπολογισμό είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο συνδρομής (subscription website) και θα είναι δυνατή η λήψη της σύνοψης συνδρομής.

Back to top