Aller au contenu principal

Žinutė nuo grupės generalinio direktoriaus

Mieli kolegos,

 

Audringoje makroekonominėje aplinkoje Saint-Gobain laikosi savo nusibrėžto kurso ir toliau demonstruoja tvirtą atsparumą. Sėkmė, sprendžiant iššūkius, liudija mūsų komandų atsidavimą, mūsų strategijos ir lyderystės tvarios statybos srityje tvirtumą, orientuotą į inovatyvių sprendimų, turinčių teigiamą poveikį augimui kūrimą,  pagrįstą dinamiška inovacijų ir investicijų politika. 2023-ieji mūsų grupei buvo dar vieni sėkmingi metai tiek finansine, tiek nefinansine prasme. Dar kartą leiskite man jus pasveikinti ir už tai padėkoti!

 

37-asis grupės taupymo planas (PEG) suteikia jums galimybę prisidėti prie mūsų, jau kaip grupės akcininko, sėkmės. Dalyvavimo taupymo plane laikotarpis yra nuo 2024 m. kovo 11 d. iki kovo 25 d. Išsamią informaciją apie pasiūlymą rasite dokumentuose, esančiuose  šioje svetainėje.

 

2023 m. daugiau nei 50 000 iš jūsų pasinaudojo šia galimybe. Kartu grupės darbuotojai dabar valdo apie 9% mūsų kapitalo ir visi kartu yra didžiausias akcininkas. Taigi, jie atlieka esminį vaidmenį siekiant mūsų ilgalaikių strateginių tikslų.

 

Šiais metais PEG siūlomas 53 šalyse. Saint-Gobain akcijų palankiomis sąlygomis, su 20 % nuolaida referencinei kainai, galite įsigyti tiesiogiai arba per bendrovės darbuotojų akcijų fondą. Taip galite prisidėti prie grupės vadovavimo per direktorių, atstovaujantį darbuotojams valdyboje, ir pasinaudodami savo balsavimo teisėmis metiniame visuotiniame susirinkime.

 

Iš anksto dėkojame už dar didesnį pasitikėjimą, kurį skirsite mūsų grupei. 

 

Su pagarba,

 

Benoit Bazin

„Saint-Gobain“ grupės generalinis direktorius

Back to top