Aller au contenu principal

Bericht van de CEO van de Groep:

Beste collega's,

In een turbulente macro-economische omgeving blijft Saint-Gobain op koers en toont het bedrijf een sterke veerkracht. Ons succes in het aangaan van uitdagingen getuigt van de inzet van onze teams, de kracht van ons leiderschap in duurzaam bouwen en de stevigheid van onze strategie, gericht op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen met een positieve impact en ondersteund door een dynamisch beleid van innovatie en investeringen voor groei. 2023 was opnieuw een succesvol jaar voor onze Groep, zowel in financiële als in extrafinanciële termen. Nogmaals mijn felicitaties en dank daarvoor!

Het 37e Groepsspaarplan (PEG) geeft je de kans om als aandeelhouder van de Groep deel te nemen aan ons succes. De inschrijvingsperiode loopt van 11 maart tot 25 maart 2024. Meer informatie over het aanbod vind je in de documenten op deze site.

In 2023 maakten meer dan 50.000 van jullie gebruik van deze mogelijkheid. De werknemers van de Groep bezitten nu samen ongeveer 9% van ons kapitaal en zijn samen de grootste aandeelhouder. Ze spelen dus een essentiële rol in het bereiken van onze strategische langetermijndoelen. 

Dit jaar wordt de PEG aangeboden in 53 landen. Met een korting van 20% op de referentieprijs kunt u tegen gunstige voorwaarden Saint-Gobain aandelen verwerven, rechtstreeks of via een Employee Shareholding Fund. Op deze manier kunt u bijdragen aan de leiding van de Groep via de vertegenwoordiger die u vertegenwoordigt in de Raad van Bestuur en door uw stemrecht uit te oefenen op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

Alvast bedankt voor het vertrouwen dat nog meer van jullie dit jaar in onze Groep zullen stellen, 

Met vriendelijke groeten,

Benoit Bazin 
Chief Executive Officer of Saint-Gobain Group

Back to top