Aller au contenu principal

Vermindering van de inschrijving

Een vermindering wordt doorgevoerd indien het totaal aantal gevraagde aandelen groter is dan het aantal beschikbare aandelen (6.5 miljoen aandelen).

Hoe werkt de vermindering?

Als het totaal aantal gevraagde aandelen voor het intekenproces voor PEG 2024 groter is dan het aantal beschikbare aandelen, worden de aanvragen verminderd en kunt u mogelijk niet het bedrag ontvangen dat u had aangevraagd.
De vermindering van de verzoeken tot inschrijving op de aandelen van het Fonds zal als volgt verlopen:  

1) Het totale aantal aangeboden aandelen zal worden gedeeld door het totale aantal inschrijvers op het Fonds om de "niet-reduceerbare gemiddelde inschrijving" te bepalen. 

2) Het deel van een verzoek tot inschrijving op aandelen van het Fonds dat kleiner is dan of gelijk is aan de "niet-reduceerbare gemiddelde inschrijving" zal volledig worden gehonoreerd.

3) Het deel van een aanvraag tot inschrijving op aandelen van het Fonds dat groter is dan de "niet-reduceerbare gemiddelde inschrijving" zal met één enkele coëfficiënt worden verminderd, zodat het totaal van alle aanvragen tot inschrijving op aandelen van het Fonds niet hoger is dan het totale aantal aangeboden aandelen.

Als mijn inschrijving wordt verlaagd en ik heb gekozen voor meerdere betaalmethoden, hoe wordt de verlaging dan toegepast?

Voor elke deelnemer wordt de korting toegepast in volgorde van prioriteit op volgende gematchte of niet gematchte betalingen per bankrekening en/of gefinancierd met een salarisvoorschot.

De verminderde bedragen worden dan toegepast op de betalingen en proportioneel verdeeld in overeenstemming met het oorspronkelijke verzoek van de begunstigde, op zodanige wijze dat het bedrag van de Kapitaalverhoging ten hoogste gelijk is aan het bedrag dat door de Raad van Bestuur van Saint-Gobain is toegestaan.

Indien het bedrag van de effectieve aanvraag tot inschrijving op de aandelen van het Fonds door de Begunstigde op vrijwillige basis wordt gefinancierd door "Salarisvoorschot" en door "directe betaling", zal de vermindering in dezelfde verhouding worden verdeeld als de aanvraag tot inschrijving op de aandelen van het Fonds door de Begunstigde.

Wat gebeurt er als mijn inschrijving wordt gereduceerd en ik ervoor heb gekozen om te betalen via bankrekeningafschrijving?

Alleen het verminderde bedrag van de betaling per bankrekening wordt gedebiteerd op de bankrekening van de Begunstigde.

Wat gebeurt er als mijn inschrijving wordt gereduceerd en ik ervoor heb gekozen om te betalen met een salarisvoorschot?

Alleen het verminderde bedrag van de betaling per salarisvoorschot zal worden gedebiteerd op de bankrekening van het bedrijf.

In geval van reductie, hoe weet ik het definitieve bedrag van mijn inschrijving?

Het berekende gereduceerde bedrag is beschikbaar op de subscription website en de inschrijving is te downloaden.

Back to top