Aller au contenu principal

REDUKSJON

En reduskjon vil bli foretatt dersom det totale antallet aksjer som etterspørres er større enn antall tilgjengelige aksjer (6,5 millioner aksjer).

Hvordan fungerer reduksjonen?

Hvis det totale antallet aksjer som er forespurt for 2024 PEG-tegningsprosessen er større enn antall tilgjengelige aksjer, vil forespørslene reduseres, og du vil kanskje ikke kunne motta beløpet du hadde bedt om.

Reduksjon av forespørsler om tegning av fondsandeler vil foregå som følger:

1) Det totale antallet andeler som tilbys vil bli delt på det totale antallet fondsabonnenter for å bestemme "ikke-reduserbart gjennomsnittlig tegning".

2) Den delen av en forespørsel om tegning av fondsandeler som er mindre enn eller lik "ikke-reduserbart gjennomsnittlig tegning" vil bli innfridd i sin helhet.

3) Den delen av anmodningen for tegning av fondsandeler som er større enn «ikke-reduserbart gjennomsnittlig tegning» vil reduseres med en enkelt faktor, i den betydning at summen av alle forespørsler om tegning av fondsandeler ikke overstiger det totale antallet av tilbudte aksjer.

Hva skjer hvis min forespørsel reduseres og jeg har valgt å betale med bankoverføring?

Det er forespurt beløp med reduksjon som skal overføres via bank.

Hva skjer hvis forespørselen min reduseres og jeg har valgt å betale ved trekk i lønn?

Det er forespurt beløp med reduksjon som trekkes av lønnen.

I tilfelle reduksjon, hvordan vet jeg det endelige beløpet på investeringen min?

Det reduserte beløpet etter beregning er tilgjengelig på nettiden for tegning og et sammendrag av din investering vil være nedlastbart.

Back to top