Aller au contenu principal

Poruka generalnog direktora Grupe

Poštovane kolege,

U turbulentnom makroekonomskom okruženju, Saint-Gobain ostaje na svom kursu i nastavlja da pokazuje snažnu otpornost. Naš uspeh u suočavanju sa izazovima svedoči o posvećenosti naših timova, snazi našeg liderstva u održivoj gradnji i čvrstoći naše strategije, usmerene na razvoj inovativnih rešenja sa pozitivnim uticajem, a podržane dinamičnom politikom inovacija i investicija za rast. 2023. je bila još jedna uspešna godina za našu Grupu u finansijskom i vanfinansijskom smislu. Još jednom, dozvolite mi da vam čestitam i hvala vam na tome!

37. Grupni štedni plan (PEG) vam daje priliku da preuzmete udeo u našem uspehu kao akcionar Grupe. Period prijave je od 11. marta do 25. marta 2024. godine. Detalje ponude naći ćete u dokumentima dostupnim na ovom sajtu.

2023. godine, više od 50.000 vas je iskoristilo ovu priliku. Zajedno, zaposleni u Grupi sada drže oko 9% našeg kapitala i zajedno su najveći akcionari. Stoga, oni igraju suštinsku ulogu u postizanju naših dugoročnih strateških ciljeva.

Ove godine PEG je u ponudi u 53 zemlje. Uz popust od 20% na referentnu cenu, možete kupiti akcije Saint-Gobain-a pod povoljnim uslovima, direktno ili preko Emploiee Shareholder Fonda. Na taj način možete doprineti upravljanju Grupom preko direktora koji vas predstavlja u odboru i korišćenjem svojih prava glasa na godišnjoj skupštini.

Unapred se zahvaljujemo na poverenju koje će još više vas ukazati našoj Grupi ove godine.

 

Srdačan pozdrav,

Benoit Bazin
Glavni izvršni direktor Saint-Gobain Group

 

Back to top