Aller au contenu principal

Drahé kolegyne a kolegovia,

 

v turbulentnom makroekonomickom prostredí zostáva Saint-Gobain v kurze a naďalej preukazuje silnú odolnosť. Náš úspech pri prekonávaní výziev svedčí o oddanosti našich tímov, sile nášho vedúceho postavenia v oblasti trvalo udržateľnej výstavby a spoľahlivosť našej stratégie zameranej na vývoj inovatívnych riešení s pozitívnym dopadom, podporovanej dynamickou politikou inovácií a investícií pre rast. Rok 2023 bol pre našu Skupinu ďalším úspešným rokom z finančného aj nefinančného hľadiska. Ešte raz mi dovoľte zablahoželať Vám a poďakovať sa za to!

37. ročník Sporiaceho plánu Skupiny (PEG) vám dáva možnosť podieľať sa na našom úspechu ako akcionára Skupiny. Obdobie registrácie je od 11. do 25. marca 2024. Podrobnosti o ponuke nájdete v dokumentoch dostupných na tejto stránke.

V roku 2023 túto možnosť využilo viac ako 50 000 z vás. Spolu zamestnanci Skupiny teraz vlastnia približne 9 % nášho kapitálu a sú spoločne najväčším akcionárom. Zohrávajú tak zásadnú úlohu pri dosahovaní našich dlhodobých strategických cieľov.

Tento rok je PEG v ponuke v 53 krajinách. So zľavou 20 % z referenčnej ceny môžete získať akcie Saint-Gobain za výhodných podmienok priamo alebo prostredníctvom zamestnaneckého akcionárskeho fondu. Môžete tak prispieť k smerovaniu Skupiny prostredníctvom člena správnej rady, ktorý vás zastupuje v predstavenstve a uplatnením svojich hlasovacích práv na výročnom valnom zhromaždení.

 

Vopred ďakujeme za dôveru, ktorú tento rok do našej Skupiny vloží ešte viac z vás,

 

S priateľským pozdravom,

Benoit Bazin 
Generálny riaditeľ Skupiny Saint-Gobain Group

Back to top