Aller au contenu principal

Sporočilo izvršnega direktorja skupine Saint-Gobain

Spoštovani kolegi,

V turbulentnem makroekonomskem okolju Saint-Gobain ostaja na začrtani poti in še naprej izkazuje močno stabilnost. Naš uspeh pri spoprijemanju z izzivi priča o predanosti naših ekip, moči našega vodstva v trajnostni gradnji in trdnosti naše strategije, osredotočene na razvoj inovativnih rešitev s pozitivnim učinkom in podprte z dinamično politiko inovacij in naložb za rast. Leto 2023 je bilo za našo skupino še eno uspešno tako v finančnem kot v ostalih pogledih. Še enkrat naj vam čestitam in se vam za to zahvalim!

37. varčevalni načrt skupine (PEG) vam daje priložnost, da kot delničar skupine prevzamete delež v našem uspehu. Prijavno obdobje traja od 11. marca do 25. marca 2024. Podrobnosti o ponudbi boste našli v dokumentih, ki so na voljo na tem spletnem mestu.

V letu 2023 vas je to priložnost izkoristilo več kot 50.000. Zaposleni v Skupini imajo zdaj okoli 9 % našega kapitala in smo skupaj največji delničar. Tako imamo bistveno vlogo pri doseganju naših dolgoročnih strateških ciljev.

Letos je PEG na voljo v 53 državah. Z 20-odstotnim popustom na referenčno ceno lahko delnice Saint-Gobaina pridobite pod ugodnimi pogoji, neposredno ali preko Delniškega sklada zaposlenih. Tako lahko prispevate k usmerjanju skupine prek direktorja, ki vas zastopa v upravnem odboru, in z uveljavljanjem glasovalnih pravic na letni skupščini.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za zaupanje, da vas bo letos še več uvrščenih med delničarje Skupine,

Benoit Bazin 
Glavni izvršni direktor skupine Saint-Gobain

 

Back to top