Aller au contenu principal

ZMANJŠANJE

Zmanjšanje bi se izvedlo, če bi bilo skupno število zahtevanih delnic večje od števila razpoložljivih delnic (6.5 milijona delnic).

Kako deluje zmanjšanje?

Če je skupno število delnic, zahtevanih za postopek vpisa v PEG 2024, večje od števila razpoložljivih delnic, se bodo zahteve zmanjšale in zneska, ki ste ga zahtevali, morda ne boste mogli prejeti.

Zmanjšanje zahtev za vpis delnic sklada bo potekalo na naslednji način:

1) Skupno število ponujenih delnic bo deljeno s skupnim številom vpisnikov sklada, da se določi "nepovratna povprečna vpisana vrednost".

2) Del zahteve za vpis delnic sklada, ki je manjši ali enak "nepovratni povprečni vpisani vrednosti", bo spoštovan v celoti.

3) Del zahteve za vpis delnic Sklada, ki je večji od "nepovratne povprečne vpisnine", se zmanjša za en koeficient tako, da skupna količina vseh zahtev za vpis delnic Sklada ne presega skupno število ponujenih delnic.

Če se moja zahteva za vpis zmanjša in sem se odločil za uporabo več načinov plačila, kako bo uporabljeno znižanje?

Za vsakega naročnika se bo znižanje uporabilo po prednostnem vrstnem redu za nadaljnja izravnana ali neprimerljiva plačila z bremenitvijo bančnega računa in / ali financirana z odtegljajem pri plači.

Nato bodo znižani zneski uporabljeni za zadevna plačila in razdeljeni sorazmerno v skladu s prvotno zahtevo upravičenca, tako da bo znesek dokapitalizacije največ enak znesku, ki ga odobri upravni odbor Saint-Gobain .

Če se znesek dejanske zahteve upravičenca za vpis delnic Sklada s prostovoljnim plačilom financira z „Odtegljajem pri plači“ in „bremenitvijo bančnega računa“, se znižanje razdeli v enakem razmerju kot upravičenčeva zahteva za vpis delnic sklada.

Kaj se zgodi, če se moja zahteva za vpis zmanjša in se odločim za plačilo z bremenitvijo bančnega računa?

Bremenjen bo samo znižani znesek.

Kaj se zgodi, če se moja zahteva za vpis zmanjša in se odločim za plačilo z odtegljajem pri plači?

Pri plači bo odtegnjen samo znižani znesek.

V primeru znižanja, kako izvem za končni znesek vpisnine?

Znižani znesek po izračunu je na voljo na spletnem mestu za vpis, povzetek vpisa pa bo mogoče prenesti.

Back to top