Aller au contenu principal

Pääjohtajan tervehdys

Hyvät kollegat,

Myrskyisässä makrotalouden ympäristössä Saint-Gobain pysyy kurssilla ja osoittaa edelleen vahvaa resilienssiä. Menestyksemme haasteisiin vastaamisessa kertoo tiimiemme sitoutumisesta, johtajuutemme vahvuudesta kestävässä rakentamisessa ja strategiamme lujuudesta, joka on keskittynyt innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen, joilla on positiivinen vaikutus ja jota tukee dynaaminen innovaatio- ja investointipolitiikka kasvua varten. 2023 oli jälleen menestyksekäs vuosi konsernillemme sekä taloudellisesti että sen ulkopuolella. Haluan vielä kerran kiittää sinua siitä!

37. konsernin osakesäästöohjelma (PEG) antaa sinulle mahdollisuuden osallistua menestykseemme konsernin osakkeenomistajana. Merkintäaika on 11. maaliskuuta - 25. maaliskuuta 2024. Löydät tarjouksen tiedot tämän sivuston asiakirjoista.

Vuonna 2023 yli 50 000 teistä tarttui tähän tilaisuuteen. Yhdessä konsernin työntekijät omistavat nyt noin 9 % pääomastamme ja he ovat yhdessä suurin osakkeenomistajamme. Heillä on siis keskeinen rooli pitkän aikavälin strategisten tavoitteidemme saavuttamisessa.

Tänä vuonna PEG on tarjolla 53 maassa. 20 % alennuksella viitehinnasta voit hankkia Saint-Gobainin osakkeita edullisin ehdoin joko suoraan tai henkilöstörahaston kautta. Voit siten myötävaikuttaa konsernin johtamiseen hallintoedustajan kautta.  

Kiitos jo etukäteen luottamuksesta, jota yhä useammat teistä osoittavat koserniamme kohtaan tänä vuonna,

 

Ystävällisin terveisin,

Benoit Bazin

Saint-Gobain Groupin toimitusjohtaja

Back to top