Aller au contenu principal

ÜZENET A CSOPORT VEZÉRIGAZGATÓJÁTÓL

Kedves Kollégák!

A viharos makrogazdasági környezetben a Saint-Gobain továbbra is jó úton halad és továbbra is erős ellenálló képességről tesz tanúbizonyságot. A kihívásoknak való megfelelésben elért sikereink csapataink elkötelezettségéről, a fenntartható építőiparban betöltött vezető szerepünk erejéről és a pozitív hatású innovatív megoldások fejlesztésére összpontosító, a növekedést célzó dinamikus innovációs és beruházási politikával alátámasztott stratégiánk szilárdságáról tanúskodnak. 2023 egy újabb sikeres év volt Csoportunk számára mind pénzügyi, mind pedig nem pénzügyi szempontból. Még egyszer gratulálok és köszönöm szépen!

A 37. Csoportos megtakarítási terv (PEG) lehetőséget ad arra, hogy a Csoport részvényeseként részesedj sikerünkből. A jegyzési időszak 2024. március 11-től március 25-ig tart. Az ajánlat részleteit az ezen az oldalon elérhető dokumentumokban találod.

A 2023-as évben több mint 50.000-en éltek ezzel a lehetőséggel. A Csoport dolgozói együttesen most már a tőkénk mintegy 9%-át birtokolják és egyben ők a legnagyobb részvényesek. Így lényeges szerepet játszanak hosszú távú stratégiai céljaink elérésében. 

Idén a PEG 53 országban áll rendelkezésre. A referenciaárhoz képest 20%-os kedvezménnyel, kedvező feltételek mellett, közvetlenül vagy egy Munkavállalói Részvényalapon keresztül szerezheted meg a Saint-Gobain részvényeit. Így hozzájárulhatsz a Csoport irányításához azon igazgató révén, aki képvisel az igazgatótanácsban, valamint az éves közgyűlésen való szavazati jog gyakorlásával.

Előre is köszönjük azt a bizalmat, amelyet reméljük, hogy idén még többen fognak csoportunkba helyezni.

Üdvözlettel:

Benoit Bazin 
Chief Executive Officer of Saint-Gobain Group

Back to top