Aller au contenu principal

VĒSTĪJUMS NO SAINT-GOBAIN GRUPAS IZPIDDIREKTORA

Dārgie kolēģi,

Neskatoties uz nemierīgo makroekonomisko vidi, Saint-Gobain turpina savu kursu un demonstrē spēcīgu noturību. Mūsu panākumi, stājoties pretī izaicinājumiem, liecina par mūsu komandu apņēmību, mūsu vadošās lomas spēku ilgtspējīgas būvniecības jomā un mūsu stratēģijas stabilitāti, kas vērsta uz inovatīvu risinājumu izstrādi ar pozitīvu ietekmi un kuras pamatā ir dinamiska inovāciju un investīciju politika turpmākai  izaugsmei. 2023. gads mūsu grupai bija veiksmīgs gan finansiālā, gan nefinansiālā ziņā. Vēlreiz vēlos jūs apsveikt un pateikties par to!

37. grupas ietaupījumu plāns (PEG) sniedz jums iespēju piedalīties mūsu grupas panākumos, kā akcionārs. Pieteikšanās periods ir no 2024. gada 11. marta līdz 25. martam. Sīkāka informācija par piedāvājumu ir atrodama šajā vietnē pieejamajos dokumentos.

2023. gadā vairāk nekā 50 000 no jums it izmantojuši šo iespēju. Kopā Grupas darbiniekiem tagad pieder aptuveni 9% no mūsu kapitāla, un viņi kopā ir lielākais akcionārs. Tādējādi tiem ir būtiska loma mūsu ilgtermiņa stratēģisko mērķu sasniegšanā.

Šogad PEG tiek piedāvāts 53 valstīs. Ar 20% atlaidi no bāzes cenas jūs varat iegādāties Saint-Gobain akcijas ar izdevīgiem nosacījumiem tieši vai izmantojot darbinieku akciju fondu. Tādējādi jūs varat pieņemt dalību Grupas vadībā ar vadītāja stārpniecību, kas pārstāv jūs valdē, un izmantojot savas balsstiesības ikgadējā kopsapulcē.

Jau iepriekš pateicamies par uzticību, ko šogad mūsu grupai izteiks vēl vairāk,

 

Ar cieņu,

Benuā Bazins

Saint-Gobain grupas izpilddirektors

Back to top