Aller au contenu principal

Mesajul directorului general al Grupului

Dragi colegi,

Într-un mediu macroeconomic dificil, Saint-Gobain își menține cursul și continuă să demonstreze o capacitate excelentă de adaptare. Succesul nostru de a face față provocărilor stă mărturie a angajamentului echipelor noastre, a forței leadership-ului nostru în domeniul construcțiilor sustenabile și a strategiei noastre puternice, axată pe dezvoltarea de soluții inovatoare cu un impact pozitiv și susținută de o politică dinamică de inovare și investiții pentru creștere. 2023 a fost un alt an de succes pentru Grupul nostru, atât din punct de vedere financiar, cât și extrafinanciar. Încă o dată, permiteți-mi să vă felicit și să vă mulțumesc pentru asta!

Cea de-a 37-a ediție a Planului de Economii (PEG) vă oferă posibilitatea de a participa la succesul nostru în calitate de acționar al Grupului. Perioada de înscriere este cuprinsă între 11 martie și 25 martie 2024. Veți găsi detalii despre ofertă în documentele disponibile pe acest site.

În 2023, peste 50.000 dintre voi au profitat de această oportunitate. Împreună, angajații Grupului dețin acum aproximativ 9% din capitalul nostru și sunt, în mod colectiv, cel mai mare acționar. Ei joacă astfel un rol esențial în atingerea obiectivelor noastre strategice pe termen lung.

În acest an, PEG este disponibil în 53 de țări. Cu o reducere de 20% față de prețul de referință, puteți achiziționa acțiuni Saint-Gobain în condiții avantajoase, direct sau prin intermediul unui Fond de Acționariat al Salariaților. Astfel, vă puteți aduce contribuția prin intermediul directorului care vă reprezintă în consiliul de administrație și prin exercitarea drepturilor de vot la Adunarea Generală Anuală.

Vă mulțumesc anticipat pentru încrederea pe care și mai mulți dintre voi o vor acorda Grupului nostru în acest an,

Cu considerație,

Benoit Bazin 
CEO Grupul Saint-Gobain

Back to top