Aller au contenu principal

REDUCEREA

Reducerea se va aplica dacă numărul total de acțiuni solicitate este mai mare decât numărul acțiunilor disponibile (6,5 milioane de acțiuni).

Cum funcționează reducerea?

În cazul în care numărul total de acțiuni solicitate pentru subscrierea la PEG 2024 este mai mare decât numărul acțiunilor disponibile, solicitările vor fi reduse și este posibil să nu primiți numărul de acțiuni solicitate.

Reducerea cererilor de subscrieri la acțiunile Fondului se va realiza după cum urmează:

1) Numărul total de acțiuni oferite va fi împărțit la numărul total de abonați ai Fondului pentru a determina „subscrierea medie nereductibilă”.

2) Solicitarea de subscriere la acțiunile Fondului care este mai mică sau egală cu „subscrierea medie nereductibilă” va fi onorată integral.

3) Solicitarea de subscriere la acțiunile Fondului care este mai mare decât „subscrierea medie nereductibilă” va fi redusă cu un singur coeficient, astfel încât totalul cererilor de subscrieri la acțiunile Fondului să nu depășească numărul total al acțiunilor oferite.

 

Ce se întâmplă dacă solicitarea mea de subscriere este redusă și am ales să plătesc prin transfer bancar?

Doar valoarea redusă a plății va fi transferată.

Ce se întâmplă dacă cererea mea de subscriere este redusă și am ales să plătesc prin avans din salariu?

Doar valoarea redusă a plății prin avans salarial va fi rambursată lunar.

În cazul unei reduceri, cum pot afla suma finală a subscrierii mele?

Suma redusă în urma calculului va fi disponibilă pe pagina web dedicată și veți putea descărca rezumatul subscrierii finale. 

Back to top